eroakirkosta.fi

tiistai 31. toukokuuta 2011

Vähän kuulumisia

En yleensä kirjoita tähän blogiin mitään henkilökohtaista, mutta poikkeus vahvistakoon säännön. Olen viimeaikoina blogannut vähemmän aktiivisemmin neljästä syystä:

1) Muutin maalle tammikuussa ja olin noin kuukauden ilman internet-yhteyttä. Tämän jälkeen olen käyttänyt suuren osan vapaa-ajastani 50-vuotisen taloni korjaamiseen ja uudistamiseen.

2) Toinen lapseni syntyi huhtikuun alussa ja kärsii koliikista. Hänen nukuttamisesta on tullut 2-3 -tuntinen jokailtainen toimenpide.

3) Olen kärsinyt myös terveysongelmista; kummatkin sairauksistani ovat tosin itseaiheutettuja. Ensimmäisen sairauteni ansiosta olen joutunut tekemään melkoisia elämäntapamuutoksia. Toinen sairaus on onneksi lyhytkestoinen ja hoitunee antibioottikuurilla.

4) Sain ison ylennyksen maaliskuussa, joka nosti viikkotuntien määrää kymmenellä, kaksinkertaisti palkkani ja toi viitisen alaista. Ammattinimikkeeni on markkinatutkimusmanageri ja alani on hallintokonsultointi. Jos hallintokonsultointiala ei ole entuudestaan tuttu, kerrottakoon että ala on korkeapalkkainen, mutta erittäin stressaava, korkean henkilöstövaihtuvuuden ("up or out" -mentaliteetti), äärimmäisen tarkkaavaisuuden (kanteiden noston riski on korkea) ja yleisen vaativuuden ansiosta.

Joka tapauksessa, en ole hylännyt blogiani ja tavoitteeni on saada asiat järjestykseen ja palata vähintään kuukausittaiseen kirjoittamiseen niin pian kuin mahdollista.